Filter results

 • Status

 • City / region

 • Job level

 • Hours per week

 • Salary

 • Language

 • Country

 • Company

 • Expertise

 • Education level

Reset filters

Fresh 'n Rebel - Sales Manager Nederland

Job pitch

Een aantrekkelijke stap voor een ambitieuze sales professional, die bewust kiest voor een hip merk, aanpakken en eigen omzetverantwoordelijkheid, binnen een snelgroeiend bedrijf in hartje Rotterdam.


Company description

Fresh ’n Rebel is een nieuw merk dat 3 jaar geleden door Sitecom volledig in eigen huis is ontwikkeld en zichzelf inmiddels succesvol bewezen heeft. Fresh ’n Rebel richt zich op de markt van accessoires voor smartphones en tablets (consumer electronics), met een assortiment dat bepaald wordt door een conceptmatige benadering (mode en beleving) in plaats van productmatige benadering (op basis van specificaties). De omzet van Fresh ’n Rebel bedraagt inmiddels zo’n €15 miljoen en wordt voornamelijk gerealiseerd met zowel directe als indirecte verkoop in het telecomkanaal (aan Europese providers zoals Vodafone, Orange, etc.) en het retailkanaal. Voor volgend jaar wordt een omzet van zo’n €25 miljoen verwacht. Binnen de gehele Fresh ’n Rebel organisatie zijn inmiddels 50 man actief, waarvan 35 op het hoofdkantoor in Rotterdam en 15 verspreid over Europa.


Job description

Als gevolg van de succesvolle groei en de ambitieuze plannen die Fresh ’n Rebel nog binnen Europa heeft, zijn er twee nieuwe functies vrijgekomen om het huidige salesteam te versterken, waaronder die van National Sales Manager om de verkoop in Nederland verder uit te bouwen. In deze functie rapporteer je aan de Sales Manager Europe.

Als National Sales Manager ben je omzetverantwoordelijk en word je geacht om als meewerkend voorman een aanzienlijke bijdrage te leveren aan de omzetgroei die Fresh ’n Rebel in Nederland wil realiseren. Dit doe je door het merk nog beter op de kaart te helpen zetten (in samenwerking met marketing), door de beoogde omzet en margedoelstellingen te realiseren, door de klantrelaties met succes te ontwikkelen en door de verkoop in andere kanalen snel en bestendig te laten groeien. Tot jouw overige verantwoordelijkheden behoren het:

 • Ontwikkelen van bestaande en nieuwe klantrelaties in de retailmarkt (consumer electronics);
 • Ontwikkelen van klantrelaties in nieuwe markten (waaronder fashion, lifestyle, sport en travel);
 • Opstellen en realiseren van het businessplan, waaronder verkoopplannen tot op klant- en productniveau;
 • Uitdragen en verhogen merkbeleving als business partner en ambassadeur;
 • Doorvoeren van marketing en verkoop strategie, gebaseerd op merkbeleving en presentatie (off- en online);
 • Waarborgen voor een grote klantgerichtheid en een hoog serviceniveau; 
 • Identificeren van groeimogelijkheden aan de hand van markt- en klantanalyses;
 • Aansturen van het Nederlandse accountmanagement team (momenteel een accountmanager).

Job requirements

Als geschikte kandidaat voor deze functie ben je iemand die uitstekend in staat is om (nieuwe) klanten aan zich te binden door een combinatie van klantgerichtheid en gedrevenheid, waarmee je blijk geeft van creativiteit en toegevoegde waarde in de manier waarop je zaken aanpakt. Je bent zelfstandig en collegiaal van aard, neemt initiatief en durft je zo nodig ook buiten de gebaande paden te wagen om het gewenste resultaat te realiseren. Vanzelfsprekend beschik je daarnaast ook over een grote en aantoonbare affiniteit met de markt waarin Fresh ’n Rebel zich begeeft (consumer electronics met beleving).

Om in aanmerking te komen voor deze functie heb je 7 tot 10 jaar relevante verkoop- en managementervaring opgedaan, beschik je over een HBO werk- en denkniveau, ben je toe aan een volgende stap in jouw loopbaan en heb je als verkoper en manager aantoonbare successen geboekt in de consumentenelektronica sector.

Company offer

Naast een informele en ondernemende bedrijfscultuur, biedt Fresh ’n Rebel een uitdagende werksfeer waarin zaken vooral pragmatisch en resultaatgericht worden aangepakt, vanuit een grote klantgerichtheid met veel oog voor innovatie en merkbeleving. Daarnaast biedt Fresh ’n Rebel een competitief salaris met een uitdagende bonus en uitstekende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen binnen een snelgroeiend en succesvol bedrijf.

Interested?

Wil je meer weten over deze functies? Neem dan contact op met Jasper Ligtenberg op telefoonnummer 010 - 2250405 (bereikbaar van maandag tot en met zaterdag, van 8 uur ’s ochtends tot 8 uur ’s avonds). Je kunt natuurlijk ook direct solliciteren door via onderstaande knop op deze vacature te reageren of door een email te sturen naar response@hill-international.info, aangevuld met jouw CV (in Word) en een indicatie van jouw salariswensen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op om jouw interesse en het vervolgtraject te bespreken.

 

Salary: Competitive
City / region: Rotterdam

Vacancy details

Status: Placed Education level: Bachelor
Job ID: 258
Country: The Netherlands Industry: Retail, Consumer Already applied: 32
Jasper Ligtenberg
Consultant: Jasper Ligtenberg
Contact directly
Deze vacature is inmiddels succesvol afgrond