Filter results

 • Status

 • City / region

 • Job level

 • Hours per week

 • Salary

 • Language

 • Country

 • Company

 • Expertise

 • Education level

Reset filters

CZ Groep - Ervaren CRM Specialist

Job pitch

Ervaren Dynamics CRM Specialist: Aantrekkelijke stap voor een creatieve CRM ontwikkelaar, met een succesvol trackrecord in het leveren van hoogwaardige Dynamics CRM oplossingen en de ambitie zich hierin verder te ontwikkelen, gebruikmakend van agile/scrum werkmethodes (M/V, 4 of 5 dagen per week, Tilburg).


Company description

De CZ Groep is een van de 3 grootste zorgverzekeraars van Nederland, die met de merken Ohra, Delta Lloyd en CZ inmiddels meer dan 3,5 miljoen verzekerden bedient, ofwel een marktaandeel van ruim 20 procent. CZ opereert daarbij vanuit de overtuiging dat je betere zorg kunt bieden, als je daarin verder wilt gaan dan anderen en rekening houdt met de best mogelijke zorg die bij de specifieke klantsituatie past. Gezien de aard van de activiteiten, het aantal betrokken gebruikers en de ‘online’ benadering hiervan, is CZ hiermee ook een van de grootste dataverwerkers in Nederland. Om hieraan een optimale invulling te geven, zijn er binnen de IT afdeling gespecialiseerde development teams opgezet die zich richten op de ontwikkeling van Content Management, Business Intelligence, CRM en Online, met in totaal ruim 100 man.


Job description

Ter versterking van het huidige CRM Development team in Tilburg (met in totaal 11 man, waaronder Informatie Analisten, CRM Specialisten, Testers en Scrum Masters), zoekt CZ een ervaren Dynamics CRM specialist, die het voortouw neemt in:

 • De analyse van de functionaliteitswensen van de business en de vertaling daarvan naar de juiste oplossing, optimaal gebruikmakend van standaard componenten, systeemintegraties en maatwerk; 
 • Het ontwikkelen van de benodigde business logica, koppelingen en rapportages; 
 • De gezamenlijke realisatie van de meest efficiënte oplossingen als CRM Specialist in de projectteams; 
 • Het faciliteren van projecten als Scrum Master (indien daarvoor al gekwalificeerd);
 • Het doorlopend realiseren van vernieuwing en verbetering in de bestaande processen en systemen, op een motiverende wijze, waarmee het team wordt gemotiveerd en het ontwikkelproces zich verbetert.

Positie binnen de organisatie: In deze rol rapporteer je aan de leider van het team en werk je nauw samen met collega’s in multidisciplinaire projectteams, waarbij de projecten door de ‘Product Owner’ worden geprioriteerd en door de ‘Scrum Master’ gefaciliteerd.


Job requirements

Als geschikte kandidaat kom je het beste tot jouw recht in een binnen een grotere organisatie, waarin projecten elkaar snel opvolgen, technologisch hoogwaardig werk wordt geleverd en je de ruimte krijgt om zowel ‘buiten de box’ te denken als zelf initiatief te nemen. Daarnaast ben je iemand die:

 • Goed in staat is om zowel zelfstandig als in team verband te werken, binnen een multidisciplinair team en in samenwerking met de ‘business, om daarmee gezamenlijk uitstekende prestaties te leveren; 
 • Bereid is om ook zelf de handen uit de mouwen te steken, om gezamenlijk resultaat te kunnen boeken; 
 • Analytisch sterk is, conceptueel denkt en vanuit begrip van zaken kennis, ideeën en ervaring deelt; 
 • De juiste afweging tussen standaard oplossingen en maatwerk weet te maken, bij het vertalen van de specifieke klant behoefte in hoogwaardige oplossingen;
 • Doortastend en overtuigend te werk gaat, helder communiceert, zaken efficiënt en pragmatisch aanpakt, prioriteiten stelt en verantwoordelijkheid neemt, waarbij je onder druk ook goed functioneert; 
 • De ambitie heeft zichzelf verder te ontwikkelen in het gebruik van Dynamics CRM en de nieuwste ontwikkelmethodes (Agile/Scrum), waarbij je ontwikkelingen in het vak op de voet volgt.

Vanzelfsprekend beschik je over de nodige ontwikkel- en projectervaring en relevante kennis, waaronder in ieder geval Dynamics CRM, die je in de afgelopen 5 tot 10 jaar hebt opgedaan binnen gespecialiseerde bureaus, detachering, consultancy of internetbedrijven. Daarnaast beschik je in ieder geval over een Bacheloropleiding (of Master) en een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. Microsoft certificering en/of ervaring als Scrum Master is een pré is een pré.

Company offer

De CZ Groep biedt een aantrekkelijke vervolgstap in een ‘online’ omgeving, waarin de nieuwste technologieën en ontwikkelmethodes worden gehanteerd, volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling wordt geboden en vanuit grote betrokkenheid gewerkt wordt, gericht op vernieuwing, verbetering en kwaliteit, binnen een zich professionaliserende en succesvolle organisatie met volop middelen. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en bieden de mogelijkheid om 1 tot 2 dagen per week vanuit huis te werken.

Interested?

Solliciteer dan direct via deze website. Voor nadere informatie kun je ook contact opnemen met Jasper Ligtenberg op telefoonnummer 010-2250405 (bereikbaar op werkdagen van 8 uur ’s ochtends tot 7 uur ’s avonds) of stuur een email sturen naar response@hill-international.info.

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou zullen opnemen, over een mogelijk vervolg in de selectieprocedure.

Salary: Competitive
City / region: Tilburg

Vacancy details

Status: Selecting Education level: Bachelor, Master
Job ID: 255
Country: The Netherlands, Belgium Industry: Insurances, Online, Healthcare Already applied: 231
Jasper Ligtenberg
Consultant: Jasper Ligtenberg
Contact directly

Please enter your details